Üniversitemiz öğrencisi Şennur Demir, Türkiye şampiyonu oldu

Üniversitemiz öğrencisi, milli sporcu Şennur Demir, Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında altın madalya aldı.

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Erzurum'da düzenlenen Palandöken Büyük Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasından Üniversitemize altın madalya geldi.

Palandöken ilçesindeki 2 Binlik Buz Pateni Salonunda düzenlenen şampiyonada, Üniversitemiz öğrencisi, milli sporcu Şennur Demir, tüm rakiplerini geçerek Türkiye şampiyonu olmayı başardı.

Aldığı başarılardan dolayı Demir’i tebrik eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Bartın Üniversitesi olarak bilimsel başarılarımızın yanında, sportif alanda da elde ettiğimiz başarılarla adımızdan bahsettirmeye devam ediyoruz. Uluslararası müsabakalarda elde edilen başarıların yanında ulusal bazda da sporcularımız aldıkları madalyalara yenilerini ekliyor. Bu doğrultuda milli gururumuz Şennur Demir Erzurum’da düzenlenen Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında altın madalya almayı başardı. Kendisini gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.