ÜNİVERSİTE JUDO TAKIMIMIZDAN 3 MADALYA

14-16 Mayıs 2022 tarihleri arasında Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından Ünilig kapsamında Afyonkarahisar’da düzenlenen Üniversiteler Arası Türkiye Şampiyonasında 2 sporcumuz bronz madalya kazandı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Üniversiteler Judo Unilig Türkiye Şampiyonası tamamlandı. 35 üniversiteden 200’ün üzerinde sporcunun mücadele ettiği şampiyonada Fakültemiz öğrencisi Zehra AKKUŞ kadınlar 70 kg kategorisinde üçüncülük kürsüsüne çıktı .Bir üçüncülük de erkekler +100 kg kategorisinde yarışan Hakan AKAR’dan geldi.
  • Fakültemiz mezunu Servet Uslu uluslararası hakem oldu.

• Fakültemiz Öğrencisi Tufan Işıker milli takım seçmelerini namağlup olarak 1.sırada tamamlamıştır.

• Fakültemizde İdari İnsan Kaynağı Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı Yapıldı

• Fakültemizde Görev Başlayan Personelimize Uyum Eğitim Verildi

• TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Toplantısı Yapıldı

• Fakültemiz Öğrencisi Dilara UÇAN'dan 2 Bronz Madalya