Öğrencimiz Hasan ENGİN İpek Yolu 4. Balkan Açık Wushu Kung Fu Şampiyonasında altın madalya kazanmıştır.

Öğrencimiz Hasan ENGİN Ankara'da düzenlenen İpek Yolu 4. Balkan Açık Wushu Kung Fu Şampiyonasında altın madalya kazanmıştır.  Organizasyona Türkiye'nin yanı sıra Afganistan, Azerbaycan, Belçika, Bosna Hersek, Bulgaristan, Filistin, Fildişi Sahili, Hırvatistan, İran, Irak, Kuzey Makedonya, Mısır, Sırbistan, Somali, Suriye, Tunus, Yemen ve Yunanistan'dan toplamda 723 sporcu katılmıştır. Sanda kategorisinde  85 KG da mücadele eden öğrencimiz turnuva süresince yapmış olduğu 5  müsabakada galip gelerek altın madalyayı kazanmıştır. Şampiyona sonrasında, Öğrencimiz Hasan ENGİN başarılarının artırarak devam edeceğini ve hedefinin 2020 yılında yapılacak olan Wushu Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi temsil etmek olduğunu belirtmiştir.