Kan Bağışı Etkinliği Düzenlendi

Türk Kızılay’ının Güvenli Kan Temini Projesi kampanyası kapsamında, 1 Kasım 2023 tarihinde Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü’nde Spor Bilimleri Fakültemiz binasında kan bağışı etkinliği düzenlenmiştir. Yoğun ilginin gösterildiği kan bağışında öğrenciler temel bir muayeneden geçtikten sonra kan vermişlerdir. Yapılan organizasyonda Fakültemizde yoğun bir katılım sağlanmış olup, 1 günde 66 ünite kan toplanmış, bunun yanı sıra 3 öğrencimizde ilik nakli bekleyen hastalara şifa olması maksadıyla kök hücresi bağışında bulunmuştur.

Bartın Üniversitesi ailesi olarak bize desteğini hiç esirgemeyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN’a etkinliğin düzenlenmesine yapmış olduğu katkılarından ötürü Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Bilal DEMİRHAN’a Rekreasyon Bölüm başkanı Doç.Dr. Fatih YAŞARTÜRK, Antrenörlük Bölüm başkanı Doç. Dr. Ayça GENÇ ve Fakülte yönetimine, organizasyonun başından sonuna kadar özveriyle çalışan Rekreasyon Bölümü, Öğr. Gör. Varol KORKMAZ’a, Kızılay Karabük Kan Bağış Merkezinde görevli doktorlar ve personeline ve tatbiki en büyük desteği kan bağışı yaparak destek veren Bartın Üniversitesi ailesinin en değerli varlıkları öğrencilerimize ve personeline sonsuz teşekkür ederiz.

Spor Bilimleri Fakültesi olarak; hayat kurtarmakla eş değer olan kan bağışlamanın önemine dikkat çekmek için düzenlenen bu kampanyaya her daim destek veriyoruz. Herkesi düzenli kan bağışçısı olmaya davet ediyoruz.

• BARÜ Spor Bilimleri Fakültesi Karabük Üniversitesi Sosyalfest2024'te

• Fakültemize Emeği Geçen Personelimiz Uğurlandı.

• Başarılı Personellerimize Belgeleri Takdim Edildi

• Fakültemiz Öğrencilerinden Bronz Madalya