image/svg+xml
image/svg+xml

Geleceğin öğretmenleri çevrimiçi etkinlikte bir araya geldi

Fakültemiz tarafından çevrimiçi olarak gerçekleştirilen “24 Kasım Öğretmenler Günü” etkinliklerinde geleceğin öğretmenleri bir araya geldi.

Fakültemizde “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla “Öğretmen Hayatı Değiştirir” adlı çevrimiçi etkinlik gerçekleştirildi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, tüm öğretmenlerin ve öğretmen adayı öğrencilerin günlerini kutladı.

Üniversitemizde geleceğin öğretmenlerinin yetiştirildiğinin altını çizen Rektör Uzun, “24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla istikbalimizin mimarları olacak çocuklarımızı bilgi ve şefkat ile yoğurarak yarınlara hazırlayan tüm öğretmenlerimizin günlerini en içten duygularımla kutluyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Öğretmenler, sizin başarınız Cumhuriyetin başarısı olacaktır’ sözüyle de işaret ettiği gibi yeni nesillerin niteliği hiç şüphesiz onları yetiştiren öğretmenlerin niteliğiyle özdeş olacaktır. Sadece eğitim-öğretim süreciyle edinilen bilgilerle değil, tecrübe ve irfanla çocuklarımıza milli bir şuur kazandırma noktasında da katkı sağlayan öğretmenlerimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Bu bilinçle bizler de Üniversitemizde geleceğin öğretmenlerini yetiştirmekte ve donanımlı bireyler olarak mezun etmek için büyük gayret göstermekteyiz. Onlara göreve başladıkları ilk günden itibaren yorulmadan, sevgi ve ilgiyle gelecek kuşaklarımızı bilgiye kavuşturmalarını ve mesleklerine sımsıkı sarılmalarını istemekteyiz. Yarınlarımızı inşa edecek gençlerimizle geleceğimizin daha aydınlık olacağına yürekten inanıyoruz” dedi.

Fakültemiz tarafından düzenlenen “Öğretmen Hayatı Değiştirir” adlı etkinlikte Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğretim elemanları tarafından tecrübe paylaşımı yapıldı. Öğrencilere de söz verilen etkinlikte karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Etkinlik kayıtı için tıklayınız
  • Fakültemiz Milli Sporcuları Gözünü 2024 Paris Olimpiyatlarına Dikti

  • Spor Bilimleri Ailesi İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

  • Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Serdar CEYHUN’un Projesi Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Tarafından Desteklenmeye Değer Bulundu.

  • Fakültemizden 75. Yıl Huzurevine Ziyaret

  • Fakültemizde Yapay Zeka Eğitimi Düzenlendi

  • Fakültemizde 2023 Yılı Genel Değerlendirme Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

  • Fakültemizde Afet Farkındalık Eğitimi, Afetlerde Doğru Davranış Şekilleri ve Gönüllülük Eğitimi Verildi

  • BARÜ Spor Bilimleri Fakültesi Karabük Üniversitesi Sosyalfest2024'te

  • Fakültemize Emeği Geçen Personelimiz Uğurlandı.

  • Başarılı Personellerimize Belgeleri Takdim Edildi