Fakültemize Emeği Geçenler Uğurlandı

Fakültemize hizmet eden Bilgisayar İşletmeni Birgül ÖZDEMİR görev yeri değişikliği ile Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokuluna görevlendirilmek suretiyle Fakültemizdeki görevlerinden ayrılmıştır.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Bilal DEMİRHAN, personelimize bugüne kadar yapmış oldukları özverili çalışmalarından ve Fakültemize yapmış oldukları katkılarından ötürü teşekkür ederek hazırlanan teşekkür belgelerini kendilerine teslim etmiş, yeni görevlerinde başarı temennileri iletmiştir.

• Fakültemizde Akreditasyon Çalışmaları Devam Ediyor

• Toplumsal Bütünleşmede Sporun Rolü: Türkiye’deki Deprem Felaketi Sonrası Görülen Etkisi” başlıklı projenin saha araştırması başladı

• Fakültemizde III. Proje Şenliği Düzenlendi

• Fakültemizden 5 milli sporcu 2024 Paris Olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil edecek