Fakültemize Emeği Geçenlere Uğurlama Yapıldı

Fakültemize uzun yıllarda hizmet eden Şef Derya MEMUS, şube müdürü olarak Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına, Destek Personelimiz Mustafa DURMUŞ ise görev yeri değişikliği ile Rektörlük Binasına görevlendirilmek suretiyle Fakültemizdeki görevlerinden ayrılmışlardır.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Bilal DEMİRHAN, her iki personelimize de bugüne kadar yapmış oldukları özverili çalışmalarından ve Fakültemize yapmış oldukları katkılarından ötürü teşekkür ederek hazırlanan teşekkür belgelerini kendilerine teslim etmiş, yeni görevlerinde başarı temennileri iletmiştir.

Yayınlanma Tarihi: 18.05.2023