Fakültemizde TÜBİTAK 2209-A/B Konulu Eğitim Düzenlendi

Fakültemiz öğrencilerinin ve akademik personelinin proje geliştirme becerilerini artırmak, proje kültürünün sürdürülebilirliğini sağlamak ve yeni projelerin hayata geçirilmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen eğitim, yoğun katılımla gerçekleşti.

Eğitimde, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı ve TÜBİTAK 2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında proje başvuru süreçleri, proje yazım teknikleri ve bütçe planlaması gibi önemli konulara değinildi. Ayrıca, projelerin hangi kriterler doğrultusunda değerlendirildiği, başarılı proje örnekleri ve yaygın hatalar üzerinde de duruldu.

Akademik personel ve öğrencilerin proje geliştirme alanındaki farkındalığını artırmayı hedefleyen eğitimde, katılımcılar soru-cevap bölümüyle projelerine yönelik detaylı bilgi edinme fırsatı buldu. Eğitim sonrasında katılımcılar, edindikleri bilgileri projelerine nasıl entegre edebilecekleri konusunda olumlu geri bildirimlerde bulundular.

Fakültemiz olarak bu tür eğitimlerin, proje kültürünün sürdürülebilirliğini sağlayarak öğrencilerimizin ve akademik personelimizin bilimsel araştırma ve inovasyon süreçlerine aktif katılımını artıracağına inanıyoruz. Eğitim programımızın bir parçası olarak, önümüzdeki dönemlerde de benzer etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz.

Katılım sağlayan tüm öğrenci ve akademik personelimize teşekkür ederiz.
  • Fakültemizde Öğrenci ve Mezunlara Yönelik Etkinlikler Devam Ediyor

• Fakültemizde TÜBİTAK 2209-A/B Konulu Eğitim Düzenlendi

• Fakültemiz spor bilimlerine yönelik araştırmalarına TÜBİTAK’tan destek

• Fakültemiz Öğrencilerinden Türkiye Şampiyonasında 3 Altın 3 Gümüş 2 Bronz Madalya