Fakültemizde Paralimpik Sporlar Şenliği Düzenlendi

19-22 aralık tarihleri arasında fakültemizde Spor yöneticiliği bölümünde Dr Öğr Üyesi zeynep YILDIRIM’ın yürüttüğü Engelli Sporları ve Organizasyonu dersi kapsamında paralimpik sporlar şenliği düzenlendi. Faaliyet spor bilimleri fakültesi öğrencilerinin yanı sıra diğer fakültelerden öğrencilerinde katılımı ile; tekerlekli sandalye basketbol, tekerlekli sandalye masa tenisi, oturarak voleybol ve goalball turnuvaları düzenlendi. Dersi alan Öğrencilerimizin düzenlediği etkinlik farkındalık oluşturması ve engelli sporlarının tanıtılması açısında faydalı olmuştur. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Yayınlanma Tarihi: 22.12.2022

• BARÜ öğrencileri görme engelliler için ‘kitaplara ses’ oldu

• BARÜ’lü öğrenciler ‘Sessiz Yürüyüş’ ile insan hakları ihlallerine tepki gösterdi

• BARÜ’nün tüm yerleşkeleri ‘Sıfır Atık Belgesi’ almayı başardı