Fakültemizde Öğrenci ve Mezunlara Yönelik Etkinlikler Devam Ediyor

Fakültemiz, öğrenci ve mezunların kariyerlerine yön verme amacıyla düzenlediği etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Spor Yöneticiliği bölümünden Dr.. Öğr. Üyesi Cemal ÖZMAN koordinatörlüğünde öğrencilerimize "Spor Yönetiminde Menajerlik" konulu söyleşi gerçekleştirildi. Bu eğitim öğretim dönemi de hızla başlayan etkinliklerimiz, öğrencilerin sektördeki profesyonellerle bir araya gelmelerine olanak tanıyor. Etkinliğin başarılı geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
  • Fakültemizde Öğrenci ve Mezunlara Yönelik Etkinlikler Devam Ediyor

• Fakültemizde TÜBİTAK 2209-A/B Konulu Eğitim Düzenlendi

• Fakültemiz spor bilimlerine yönelik araştırmalarına TÜBİTAK’tan destek

• Fakültemiz Öğrencilerinden Türkiye Şampiyonasında 3 Altın 3 Gümüş 2 Bronz Madalya