Fakültemizde Kızılay Kan Bağışı Etkinliği gerçekleştirildi

Fakültemizde 15 Mart 2022 Salı Günü Kızılay Kan Bağışı Etkinliği gerçekleştirildi. 1 kan 3 Can mesajıyla gerçekleştirilen etkinlikte 1 günde 135 ünite kan toplanmıştır.

Bartın Üniversitesi ailesi olarak bize desteğini hiç esirgemeyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN’a etkinliğin düzenlenmesine yapmış olduğu katkılarından ötürü Dekanımız Prof. Dr. M. Zahit SERARSLAN’a, organizasyonun başından sonuna kadar özveriyle çalışan Rekreasyon Bölümü, Öğr. Gör. Varol KORKMAZ’a, Fakültemiz değerli hocalarına ve personeline, Üniversitemiz Kızılay Kulübüne, Türk Kızılay’ında görevli doktorlar ve personeline ve tabi ki en büyük desteği kan bağışı yaparak veren Bartın Üniversitesi ailesinin öğrencilerimize ve personeline sonsuz teşekkür ederiz.

Spor Bilimleri Fakültesi olarak; hayat kurtarmakla eş değer olan kan bağışlamanın önemine dikkat çekmek için düzenlenen bu kampanyaya her daim destek veriyoruz. Herkesi düzenli kan bağışçısı olmaya davet ediyoruz.

• Fakültemiz Öğrencilerinden Bronz Madalya

• FAKÜLTEMİZ TRT SPOR YILDIZ EKRANLARINDA