Fakültemizde Kızılay Kan Bağışı Etkinliği Düzenlendi.

Türk Kızılay’ının Güvenli Kan Temini Projesi kampanyası kapsamında, 26 Ekim 2021 tarihinde Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü’nde Spor Bilimleri Fakültemiz binasında stant açılarak kan bağışı etkinliği düzenlenmiştir. Yoğun ilginin gösterildiği kan bağışında, pandemi kuralları dikkate alınarak öğrenciler temel bir muayeneden geçtikten sonra kan vermişlerdir. Yapılan organizasyonda Fakültemiz bünyesinde yoğun bir katılım sağlanmış olup, 1 günde 100 ünite kan toplanmıştır.

Bartın Üniversitesi ailesi olarak bize desteğini hiç esirgemeyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN’a etkinliğin düzenlenmesine yapmış olduğu katkılarından ötürü Dekanımız Prof. Dr. M. Zahit SERARSLAN’a, Fakülte Sekreterimiz Bayram TURİDİ’ye organizasyonun başından sonuna kadar özveriyle çalışan Rekreasyon Bölümü, Öğr. Gör. Varol KORKMAZ’a, Kızılay Karabük Kan Bağış Merkezinde görevli doktorlar ve personeline ve tabi ki en büyük desteği kan bağışı yaparak destek veren Bartın Üniversitesi ailesinin en değerli varlıkları öğrencilerimize ve personeline sonsuz teşekkür ederiz.

Fakültemiz bünyesinde gerçekleştirilen etkinliğe yönelik Fakültemiz Rekreasyon Bölümü öğrencisi Hamza Taha ERDOĞAN’ın etkinliğe gönüllü olarak katkı sağlayan öğrencilerimizin de, etkinlik kapsamından yapmış oldukları katkılarında anlatıldığı video çalışması için ayrıca teşekkür ederiz.

Spor Bilimleri Fakültesi olarak; hayat kurtarmakla eş değer olan kan bağışlamanın önemine dikkat çekmek için düzenlenen bu kampanyaya her daim destek veriyoruz. Herkesi düzenli kan bağışçısı olmaya davet ediyoruz.