Fakültemizde Akreditasyon Süreç Yönetim Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. M. Zahit SERARSLAN’ın başkanlığında, Bölüm Başkanlarımız ile Fakülte Sekreterinin katılımlarıyla hali hazırda yürütülmekte olan akreditasyon süreçlerine ve bu hususta dilek ve temennilere yönelik 25.06.2021 Cuma günü saat 15:00’da “Akreditasyon Süreç Yönetim” toplantısı gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıda Prof. Dr. M. Zahit SERARSLAN akreditasyon süreçlerinin yürütülmesi hususunda; bölümler arasında uygulamada birlikteliğin sağlanması ve kavram farklılığının oluşmaması için her bölümden bir üyenin dâhil olacağı bir koordinatörlüğün oluşturulması gerektiğini ifade etti. Bölüm başkanlarımızın da bu hususun Fakültemiz akreditasyon faaliyetlerinin yürütülmesi için iyi uygulama olacağını söylemeleri ile Fakültemiz bünyesinde “Bölümler Arası Akreditasyon Koordinatörlüğü” kurulmasına karar verildi.

Dilek ve temenni olarak akreditasyon uygulaması kapsamından daha önce akredite olan bölüm örneklerinin incelenmesi ile Fakültemiz ve Bölümlerimizin web sayfaları ile sosyal medya hesapların daha etkin ve renkli olacak şekilde aktif olması temennileri tüm katılımcılara iletildi.

Toplantı katılımcıların dilek ve temennilerini ifade etmesiyle son buldu.

• Fakültemiz Öğrencilerinden Bronz Madalya

• FAKÜLTEMİZ TRT SPOR YILDIZ EKRANLARINDA