Fakültemiz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği programı 4. sınıf öğrencisi Turan Işıkfener,13-17 Temmuz 2022 tarihlerinde Hollanda'da yapılacak olan Avrupa Tekler ve Çiftler Bocce Petank Şampiyonası Milli takım seçmelerini namağlup olarak 1.sırada tamamlamıştır.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mustafa Zahit SERARSLAN, başarılardan dolayı öğrencimiz Turan Işıkfener’i canı gönülden kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum. Öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için gayret gösteren Fakültemizin tüm bileşenlerini gönülden kutluyorum” ifadelerini kullandı.

• Fakültemiz mezunu Servet Uslu uluslararası hakem oldu.

• Fakültemiz Öğrencisi Tufan Işıker milli takım seçmelerini namağlup olarak 1.sırada tamamlamıştır.

• Fakültemizde İdari İnsan Kaynağı Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı Yapıldı

• Fakültemizde Görev Başlayan Personelimize Uyum Eğitim Verildi

• TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Toplantısı Yapıldı

• Fakültemiz Öğrencisi Dilara UÇAN'dan 2 Bronz Madalya