image/svg+xml
image/svg+xml

Fakültemiz öğrencisi Berfin Altun’dan gümüş madalya

Fakültemiz öğrencisi Berfin Altun, 5. İslami Dayanışma Oyunları halter müsabakalarında 64 kiloda gümüş madalya aldı.

Konya’da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları halter müsabakalarında mücadele eden Fakültemiz öğrencisi Berfin Altun önemli bir başarıya imza attı. Kadınlar 64 kiloda yarışan genç milli sporcu silkmede ikincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

Böylece Berfin Altun’un halterde elde ettiği dereceyle birlikte BARÜ’lü sporcuların aldığı madalya sayısı 3’e çıktı.  Milli sporculardan Buse Tosun ile Zeynep Yetgil güreşte altın madalya almıştı.

Elde edilen başarılardan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Nitelikli öğrenme alanları ve kaliteli eğitim ortamı ile çok sayıda milli sporcunun tercihi olan Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinden yeni başarı haberleri gelmeye devam ediyor. Buse Tosun ve Zeynep Yetgil’den sonra Berfin Altun da 5. İslami Dayanışma Oyunlarında elde ettiği başarıyla göğsümüzü kabarttı. Sadece ulusal müsabakalarda değil, uluslararası müsabakalarda da adından bahsettiren genç sporcumuz, gelecekte ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğini göstermiş oldu. Bu düşüncelerle gümüş madalya alan milli haltercimizi tebrik ediyor, başarılarının katlanarak artmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

  • BARÜ’lü sporculardan halter ve kick boksta 9 madalya

  • Fakültemiz öğrencilerinden Güreş Şampiyonasında gururlandıran başarı

  • Fakültemiz Bocce Şampiyonasından 6 madalya ile döndü

  • Fakültemiz öğrencilerinden halterde 2 madalya

  • Personelimize Teşekkür Belgeleri Verildi

  • Fakültemiz Mezunu Buse Tosun Çavuşoğlu 2024 Yılının En İyi Kadın Güreşçisi Seçildi

  • Fakültemizde Erasmus+ ve ESC Proje Yazma Eğitiminin İlki Başarıyla Tamamlandı

  • Akreditasyon Sürecinde Antrenörlük Eğitimi ile Beden Eğitimi ve Spor Programlarımızın Saha Ziyaretleri Tamamlandı

  • Fakültemiz Öğrencisi Kaan KAHRİMAN Gençlerde Dünya Rekoru Kırdı

  • Spor Toto ile Üniversitemiz Arasında Futbol Sahası ve Atletizm Pisti İçin Protokol İmzalandı