Fakültemiz mezunu Servet Uslu uluslararası hakem oldu.

Fakültemiz Mezunu Servet Uslu, Türkiye Ragbi Federasyonunda 5 yıldır hakemlik ile bu yıl MHK Başkanlığı yapan mezunumuz tamamladığı eğitimlerle hakemliğini World Rugby Level 2 seviyesine çıkararak uluslararası çapta hakemlik yapmaya hak kazandı.
Bulgaristan’ın ev sahipliği yaptığı Conference 2 Bulgaristan - Türkiye ve Edirne’de oynanan Türkiye - Bosna Hersek 15’li Ragbi müsabakalarında asistan hakem olarak görev alan Servet Uslu bir atama daha aldı. 10-13 Haziranda Malta’da Gerçekleşecek olan Conference 2 7’li Ragbi müsabakalarında da görev alacak.
Aynı zamanda Ragbi İl Temsilciliği görevini de yürüten öğretim üyemiz Doç. Dr. Ender EYUBOĞLU “7 yıldır üniversitemizde yürüttüğümüz çalışmalarımız sonucunda milli takımımıza seçilen çok sayıda oyuncumuz ve antrenörlerimizden sonra Üniversite Takımımızdan bir öğrencimizi de bu seviyede görmek önemli bir motivasyon kaynağı olmuştur. 7’li ragbi müsabakalarında yurt dışında görev alan ilk Türk hakemi olacak mezunumuz Servet USLU’ya başarılar dileriz. Bu başarıda büyük emeği olan Ragbi Federasyonu Başkanı Sayın Murat PAZAN’a da desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mustafa Zahit SERARSLAN, başarılardan dolayı mezunumuz Servet Uslu’i canı gönülden kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum. Öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için gayret gösteren Fakültemizin tüm bileşenlerini gönülden kutluyorum” ifadelerini kullandı.