Fakültemiz 2023 Yılı İlk Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz iç ve dış paydaşlarından oluşan 2023 yılı ilk Danışma Kurulu toplantımız gerçekleşti. Toplantıya iç paydaşlarımızdan bölüm başkanları, öğretim üyeleri, öğrenci temsilcileri ile dış paydaşlarımızdan kamu ve özel sektör temsilcileri ile ilimiz spor branşları temsilcileri katıldı. Toplantı danışma kurulu üyelerimiz tanışması ile başladı. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Bilal DEMİRHAN’ın Fakültemizi, Bölümlerimizi ve faaliyetlerimizi anlatan bir konuşması sonrası aşağıdaki gündem maddelerini görüşülmesi ile devam etti. Toplantı dilek ve temennilerin iletilmesi ile son buldu.

Toplantında iç ve dış paydaşlarımız ile oldukça önemli fikir alış verişlerinde bulunuldu. Tüm paydaşlarımız, yapılan Danışma Kurulu toplantısına katılmaktan dolayı memnuniyetlerini ve bir sonraki toplantının yüz yüze yapılması yönünde temennilerini ilettiler.

12.07.2023 tarihli toplantımıza ait gündem maddeleri aşağıdaki gibidir;

1. Madde: Tanışma,
  2. Madde: Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği programı öğrencilerinin “Öğretmenlik Uygulaması” derslerinin bir döneme düşürülmesi,
  3. Madde: Fakültemiz Antrenörlük Eğitimi Programına özel yetenek sınavı (sporcu özgeçmişi) ile öğrenci alınması,
  4. Madde: (EK-Gündem) Beden Eğitimi ve Spor Bölümü ile Antrenörlük Bölümünün akreditasyon başvurularının görüşülmesi,
  5. Madde: Dilek ve Temenniler.

Yayınlanma Tarihi: 14.07.2023

• BARÜ öğrencileri görme engelliler için ‘kitaplara ses’ oldu

• BARÜ’lü öğrenciler ‘Sessiz Yürüyüş’ ile insan hakları ihlallerine tepki gösterdi

• BARÜ’nün tüm yerleşkeleri ‘Sıfır Atık Belgesi’ almayı başardı