Curling Federasyonu Başkanı Sn. Prof. Dr. Kenan ŞEBİN ile Öğrencilerimiz Çevrimiçi Söyleşide Bir Araya Geldi

Fakültemiz Spor Yöneticiliği Bölümü Spor Yönetimi Uygulaması Dersi kapsamında periyodik olarak düzenledikleri söyleşinin bu haftaki konuğu Curling Federasyonu Başkanı Sayın Prof. Dr. Kenan ŞEBİN oldu. Akademik ve idari personelimizin de katıldığı söyleşiye öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık bir saat süren söyleşide Federasyon Başkanımız öğrencilere federasyonun kuruluşu, yapısı ve faaliyetlerinden bahsederek önümüzdeki yıllar için hedeflerini aktardı. Ayrıca öğrencilere mezuniyet sonrası istihdam kolaylığı sağlaması adına bir takım tavsiyelerde bulunan Prof. Kenan ŞEBİN kendilerinin de federasyon bünyesinde sporcularına yurtdışında lisansütü eğitim imkanı tanıdıklarını ve tüm eğitim masraflarını karşılamak üzere şuan da bir sporcularını yurtdışında lisansüstü eğitime gönderdiklerini ifade etti. Program daha sonra akademik personelin ve öğrencilerimizin Sayın ŞEBİN'e soruları ve cevaplar ile devam etti. Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi olarak sayın Prof. Dr. Kenan ŞEBİN'e daha sonra fiziki şekli ulaştırılmak üzere teşekkür plaketi takdim edilerek program son buldu. Katılımlarından dolayı Akademik ve İdari personelimize ayrıca öğrencilerimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkkür ederiz.