Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği Sayın Rektörümüz ile Fakültemize Ziyarette Bulundu

Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilen Batı Karadeniz Üniversiteleri Birliği dönem toplantısında yüz yüze eğitim süreci ve üniversiteler arasındaki olası iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Bölge üniversitelerinin birikimlerini bir araya getirerek, bölgesel kalkınmanın sağlanması ve ülke gelişimine katkı sunulması amacıyla kurulan Batı Karadeniz Üniversiteleri Birliği’nin dönem toplantısı Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 10 Üniversite rektörünün katıldığı toplantı sonrasında rektörümüz Sayın Prof. Dr. Orhan UZUN ve fakültemiz dekanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Zahit SERARSLAN ile birlikte fakültemiz akademik personeli eşliğinde değerli misafirlerimiz fakültemize de ziyarette bulunarak 17 farklı spor branşını tek çatı altında toplayan kompleksimizi gezerek bilgi aldılar.
  • BARÜ’nün tüm yerleşkeleri ‘Sıfır Atık Belgesi’ almayı başardı