Başarılı Sporcular ve Antrenörlerinden Dekanlığımıza Ziyaret

Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün başarılı sporcuları Yağız Furkan YILDIRIM, Tunahan KESKİN ve antrenörleri Tuğçe KAPLANDENİZ fakültemiz dekanlığına ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyaret kapsamında misafirlerimizi odasında ağırlayan fakültemiz dekanı Prof. Dr. Bilal DEMİRHAN başarılı sporcularımız ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamı dileklerinde bulundu. Dekanımız Prof. Dr. Bilal DEMİRHAN ayrıca yaptıkları anlamlı ziyaret için kendilerine teşekkür ederek Üniversitemizi temsilen sporcularımıza hediyelerini takdim etti.

Bartın adına ilk kez yarışan başarıları sporcular Yağız Furkan YILDIRIM ve Tunahan KESKİN  6-17 Ekim tarihinde Bolu ilinde gerçekleştirilen Türkiye Yüzme Federasyonu Para Yüzme Branşında büyük başarı elde ederek çeşitli dereceler elde ettiler.

Sporcularımızdan;

Yağız Furkan Yıldırım

S4 Kategorisinde 50 srb 3. Açık Yaşta 4.

S4 Kategorisinde 100 srb 3.

Açık Yaşta 4.

Tunahan Keskin

S10 Kategorisinde 50 srb 2.

Açık Yaşta 3.

S10 Kategorisinde 100 srb 2.

Açıkyaşta 3.

S10 Kategorisinde 100 srt 2.

Açıkyaşta 3.

Ayrıca Tunahan Keskin 12-14 Aralık ayında Edirne ilinde yapılacak olan milli takım seçme müsabakalarına katılım barajını geçerek Bartın’ı temsil edecektir. Sporcularımız ilk kez katıldıkları yarışmaları toplamda 8 madalya ile tamamlamıştır

Yayınlanma Tarihi: 20.10.2023

• BARÜ Spor Bilimleri Fakültesi Karabük Üniversitesi Sosyalfest2024'te

• Fakültemize Emeği Geçen Personelimiz Uğurlandı.

• Başarılı Personellerimize Belgeleri Takdim Edildi

• Fakültemiz Öğrencilerinden Bronz Madalya