Akreditasyon Genel Bilgilendirme Süreç Toplantısı Yapıldı

Fakültemiz bölümleri bünyesinde yer alan programların; Yükseköğretim Kurulu tarafından yetkilendirilen (Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği ve Spor Bilimleri Derneği) akreditasyon kuruluşları tarafından akredite olabilmesi için, akreditasyon süreçlerinin başlatılması, akredite faaliyetlerinin ilgili derneklerin istediği kriterlere uygun olarak hazırlanması hususlarında, 16.06.2021 Çarşamba günü, saat 14:00’da Üniversitemiz kalite faaliyetlerinden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim ÇELİK ile Üniversitemiz Kalite Koordinatörü, Eğitim Fakültesi Akreditasyon Birimi Başkanı Doç. Dr. Fatma ÜNAL’ın katılımları ile genel bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Bülent CENGİZ ile Bölüm Başkanlarımız, bölümde görevli öğretim elemanlarımız ile birlikte bölüm sekreterlerimiz katılmıştır.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim ÇELİK ile Doç. Dr. Fatma ÜNAL’ın paylaşılmalarının ve anlatımlarının sürecin henüz başında olan Fakültemiz açısından yararlı olduğunu ve yol gösterici olduğunu belirtmesi, desteklerinden ve katkılarından ötürü kendilerine Fakültemiz adına teşekkürlerini iletmesi ile toplantı tamamlanmıştır.