2209-A TUBİTAK ARAŞTIRMA PROJELERİNDE FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNİN 18 PROJESİ KABUL EDİLDİ

Yayınlanma Tarihi: 21.11.2022

Fakültemizde proje kültürünün yaygınlaşmasına yönelik verilen çabalar meyvelerini vermeye başladı. Üniversitemiz 2022/1. dönem 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projelerinde kabul edilen 164 proje ile Türkiye genelinde 6 dönemdir ilk 5 üniversite içerisinde olmuştur ve kabul edilen projeleri ile kendi rekorunu yenileyerek büyük bir başarıya imza atmıştır. Bu kapsamda 18 projesi edilen Fakültemiz de geçen yıllara göre kabul gören proje sayısını artırmıştır. Proje kültürünün yaygınlaşmasına yönelik bizlerden desteklerini esirgemeyip teşvik eden Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Orhan UZUN’a teşekkürlerimizi sunar, projeleri kabul gören öğrencilerimizi ve danışman hocalarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Proje başvuruları bu dönem kabul edilmeyen öğrencilerimize ve danışmanlarına ayrıca teşekkür ederiz.

• BARÜ öğrencileri görme engelliler için ‘kitaplara ses’ oldu

• BARÜ’lü öğrenciler ‘Sessiz Yürüyüş’ ile insan hakları ihlallerine tepki gösterdi

• BARÜ’nün tüm yerleşkeleri ‘Sıfır Atık Belgesi’ almayı başardı