1. Rekreasyon Dedeler Koşuyor Etkiniği

Gönüllülük ve toplumsal duyarlılık projesi çerçevesinde “Dedeler Koşuyor” etkinliğini tertipleyen rekreasyon bölümü 4. Sınıf öğrencileri Necat KANMAZ, Seyfettin YILMAZ, Oğuz GÖK, Adem KESKİN, Fatih AYGAR tarafından Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü, Spor Bilimleri Fakültesi’nde  22 NİSAN 2019 tarihinde 800 m lik parkur koşusu yapılmış olup “İNSAN İSTERSE HER YAŞTA SPOR YAPABİLİR” mesajı vermişlerdir. Ödül olarak ilk 3 ‘e madalya ve katılım belgesi, yanında hediye çeki verilmiş olup diğer koşan dedelerimize de katılım belgesi verilerek faaliyetimiz başarıyla tamamlanmıştır.  Prof. Dr. Mehmet GÜÇLÜ dekanımızın büyük desteği ve proje koordinatörü Öğr. Gör. Varol KORKMAZ hocamızın yönlendirmesi sonucu  Bartın Üniversitesindeki bu faaliyetlere bir yenisini daha eklemiş olup öğrencilerimize ve emeği geçen personelimize teşekkür ederiz.