Yaz Okulu Uygulaması

Fakültemiz öğrencileri yaz okulu başvurularını 8 Temmuz 2021 - 30 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapabileceklerdir.

Öğrencilerimizin Yaz Okuluna Başvuruda Bulunabilmeleri için,

1. Ders İçerikleri, (Yaz okuluna gideceği Üniversitenin web sayfalarından temin edecekleri ve yaz okulunda almayı düşündükleri derslerin içerik bilgilerini)
  2. Yaz okulunda alacağı derslerin AKTS bilgileri,
  3. Transkript

Yukarıda belirtilen belgelerini aşağıda linki verilen başvuru dilekçelerine ekleyip, danışman hocalarıyla birlikte koordinasyon sağlayarak, MS Office Word formatında 27 Temmuz 2021 tarihine kadar aşağıda belirtilen danışman hocalarının e-posta adreslerine göndermeleri gerekmektedir.

Danışman hocalar tarafından uygun görülen başvuru dilekçeleri Bölüm Kurulu Kararı alındıktan ve Fakültemiz Yönetim Kurulu tarafından onaylandıktan sonra öğrencilerimiz yaz okuluna gidebileceklerdir.

Danışman Hocaların İletişim Bilgileri için TIKLAYINIZ...

Yaz Okulu Uygulama Esasları için TIKLAYINIZ.

Başvuru Dilekçesi için TIKLAYINIZ.

Yaz Okuluna Uygulaması Hakkında Dikkat Eilmesi Gereken Hususlar;

** Öğrenci akademik birim yönetim kurulunca onaylandıktan sonra Yaz okuluna gidebilir, Yönetim Kurulunca onaylanmadan gidilen yaz okulu notları için işlem yapılmaz.

** GNO<2.00 olan öğrenciler yaz okulunda sadece “BAŞARISIZ” oldukları dersleri almak şartıyla Üniversitemiz kredi sistemi esas olacak şekilde en çok 12 AKTS ders, mezun durumunda olan öğrenciler ilave bir ders daha alabilir.

** GNO≥2.00 olan öğrenciler yaz okulunda Üniversitemiz kredi sistemi esas olacak şekilde en çok 15 AKTS'ye kadar BAŞARISIZ oldukları veya en çok bir üst sınıftan hiç almadıkları dersleri ve mezun durumda olan öğrenciler ilave bir ders daha alabilir.

** Mezun olacakları süreye kadar Yaz okulunda, Ön Lisans öğrencileri en çok 20 kredi, Lisans öğrencileri en çok 30 AKTS ders alabilir.

HATIRLATMA

Eksik evrak teslim eden öğrencilerimizin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.