TÜSEB A ve B Grubu Proje Destekleri Bilgilendirme Toplantısı

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB), Üniversiteler, kamu kurum ve kuruluşları veya araştırma enstitüleri/merkezleri tarafından yürütülecek kısa süreli aşı, ilaç, tıbbi cihaz, tanı kiti vb. sağlık bilim ve teknolojileri ile ilgili alanlardaki projelerin desteklenmesi için A Grubu ve sağlık alanında özgün bilimsel bilgiler üreten ve problemlere çözüm getiren, katma değer, yüksek ticarileşme potansiyeli taşıyan ürün geliştirmeyi hedefleyen ve sağlık teknolojileri alanında stratejik öneme sahip Ar-Ge projelerinin desteklenmesi amacıyla B Grubu proje çağrısına çıkmıştır.

Söz konusu proje destekleri hakkında TÜSEB Proje Yönetimi ve Destek Daire Başkanı Batuhan YEŞİLYURT ve Üniversitemiz Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi M. Emin AKTAN'ın katkılarıyla 21.02.2022 Pazartesi günü saat 10:00 da online olarak "A ve B Grubu Proje Destekleri Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirilecektir. İ

Zoom Linki:

Toplantı Kimliği: 997 1461 5796