Tek Ders Sınav Duyurusu

Üniversitemizde 2019-2020 akademik yılı bahar döneminde gerçekleştirilecek olan Lisans Tek Ders Sınavına katılmak isteyen öğrencilerin başvuruları sporbilimleri@bartin.edu.tr e-posta adresine gönderecekleri ekte yer alan dilekçeler ile gerçekleştirilecektir.

Bu bağlamda;

02 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan “Önlisans/Lisans Tek Ders Sınavı”na girecek olan öğrencilerin başvuruları, 29 Haziran – 01 Temmuz 2020 tarihleri arasında sporbilimleri@bartin.edu.tr  e-posta adreslerine gönderecekleri dilekçe (Ek-2 FRM-0106 Tek Ders Sınavı Başvuru Formu) ile gerçekleştirilecektir. “Lisans Tek Ders Sınavı” başvurusuna; sınava girme şartı taşıyan ve birim web sayfalarında ilan edilecek “Tek Ders Sınavına Girecek Öğrenci Listesi” nde yer alan öğrenciler yapacaktır. Listelerde yer almayan öğrencilerin başvurmaları halinde başvuruları incelenerek Tek Ders Sınavına girme şartını taşımayanlar kabul edilmeyecektir.