Ortak Zorunlu Dersler - Bütünleme Sınavı

Ortak zorunlu derslerimizi alan öğrencilerimizin dikkatine,

Ortak zorunlu derslerin bütünleme sınavları çevrimiçi olarak e-ders sistemi üzerinden 20 Haziran 2020 Cumartesi günü aşağıdaki zaman aralıklarında yapılacaktır.

Ders adı

Sınav tarihi ve aralığı

Süre

Türk Dili II

10:00-12:00 saatleri arasında

25 dk

Yabancı Dil II

13:00-15:00 saatleri arasında

25 dk

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II

16:00-18:00 saatleri arasında

25dk

Sınavlar yukarıdaki tabloda belirtilen gün içerisinde farklı zaman aralıklarında sistemde açık kalacaktır. Her sınava bir kez giriş hakkınız bulunmaktadır. Sınava giriş yaptığınızda 25 dakikalık süreniz başlayacaktır. E-ders sayfanızda şu aşamaları takip etmeniz gerekmektedir:

Sınav linkini tıkla      >      Soruları cevapla      >      Cevapları kontrol et      >     Sınavı bitir

Sınavlarla ilgili sorularınız için ders sorumlularınıza danışabilirsiniz.

Bütünleme sınavı için e-ders ortamında gireceğiniz her sınav için yeni bir ders açılarak, o ders içerisinde yer alan sınava dahil edileceksiniz.
Aşağıdaki listede ismi bulunan öğrencilerimiz isimlerinin yanlarında belirtilen dersler için bütünleme sınavına girebileceklerdir.

Ortak zorunlu derslerden geçtiğiniz halde bütünleme sınavına girmek için 12 Haziran 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar Öğrenci İşleri Biriminiz ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Sınavlarınızda başarılar dileriz.