image/svg+xml
image/svg+xml

ÖNEMLİ DUYURU !!! Boş Kontenjanlar İçin Yerleştirme Listeleri (04.10.2020)-(Güncel_09.10.2020)

* Yapılan son kontrol ve değerlendirmeler sonucunda 04.10.2020 tarihinde yayınlanan Antrenörlük Eğitimi Bölümü İkinci Öğretim Kadın adaylar için güncel listeler bölüm tercih ve yerleştirme puanlarına göre aşağıdaki tabloda verilmiştir. (09.10.2020)


Önemli Duyuru !!! (04.10.2020)



29.09.2020 Salı günü ilan edilen yedek yerleştirme listelerine istinaden alınan başvurular bölüm tercihi ve yerleştirme puanı esas alınarak boş kalan kontenjanlara yerleşme hakkı kazanan adayların listeleri aşağıda sunulmuştur.

Üniversitemize olan ilginiz için teşekkür eder başarılar dileriz.

                                                                                                   Sınav Üst Kurulu


Not: Başka bir yükseköğretim kurumunun lisans programında kaydı olan öğrencilerin üniversitemize kaydının tamamlanabilmesi için diğer üniversitedeki kaydının silinmesi gerekmektedir.

İKİNCİ ÖĞRETİM PROGRAMLARINA KAYIT HAKKI BULUNAN ADAYLARIN DİKKATİNE !!!

*Yerleştirme listelerinde ismi olan adayların, başvurulan ikinci öğretim bölümleri için 05.10.2020 Pazartesi günü saat 17.30’a kadar harç ücretlerini yatırarak dekontlarını sporbilimleri@bartin.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

İkinci öğretim bölümlerine kayıt olacak öğrencilerin harç ödeme işlemlerini Halk Bankası veya Ziraat Bankası aracılığı ile TC Kimlik numaralarına tanımlanmış harç ücretlerini yatırabileceklerdir.