Koronavirüs (2019-nCoV) Sebebiyle Alınan Tedbirler

1. Personel ve öğrencilerimizin değişim programları dahil yurtdışı etkinlik katılımları (daha önce uygun görülenler de dahil olmak üzere) ikinci bir duyuruya kadar iptal edilmiştir.
2. Yurtdışından dönen ya da dönecek öğrenci ve personelimiz kendilerine 14 (on dört) gün süre ile bireysel karantina uygulayarak mümkün mertebe kalabalık ortamlara girmemelerinin yanında, söz konusu hastalığa dair belirtiler bulunması halinde en yakın sağlık kuruluşuna başvurmaları büyük önem arz etmektedir.
3. Yurtdışından dönen ya da dönecek öğrencilerimiz belgelendirmeleri kaydıyla devamsızlıktan iki hafta süre ile muaf tutulmuştur Bu durumla ilgili olarak birimlerine müracaat etmeleri gerekmektedir.
4. Personel ve öğrencilerimiz Sağlık Bakanlığının açıklamalarına ve bilgilendirmelerine titizlikle riayet etmelidirler.