Eksik Evrak Nedeniyle Şartlı Kayıtları Yapılan Uluslararası Öğrenciler Hakkında Önemli Duyuru

Üniversitemizde öğrenim gören Uluslararası öğrencilerimizden Covid19 Pandemisi vb. çeşitli nedenlerle eksik evrakla şartlı kayıtları yapılan ve henüz eksik evraklarını tamamlamamış öğrencilerimizin evraklarını ivedi bir şekilde tamamlaması gerekmektedir. Bu kapsamda 1., 2., 3. ve 4. sınıflarda öğrenim gören öğrencilerin en geç 1 Temmuz 2022 tarihine kadar, hazırlık sınıfında öğrenim gören öğrencilerin ise en geç 1 Kasım 2022 tarihine kadar eksik evraklarını tamamlamaları gerekmektedir. Evraklarını tamamlamayan öğrenciler, öğrencilik haklarından yararlanamayacaktır.

Eksik evrakı olan öğrencilerimize ait liste aşağıda paylaşılmış olup konu hakkında bilgi almak isteyen öğrencilerimiz Fakültemiz bölüm sekreterlerine şahsen gelerek veya aşağıdaki iletişim kanalları aracılığıyla bilgi alabilirler.

EKSİK EVRAKI OLAN ÖĞRENCİ LİSTESİ

Fakültemiz Bölüm Sekreterliği Birimi:

Tel: 0378 501 10 00  Dahili: 2405 / 2406 / 2432

E posta: sporbilimleri@bartin.edu.tr