Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2020-2021 Akademik Yılı Kayıt Kılavuzu ve Linki Eklenmiştir.

Online Kayıt İçin Tıklayınız.

Kayıtlarla ilgili sorularınız için Fakültemiz ileşitim bilgilerine tıklayabilirsiniz.

• Kayıtlar 07 Eylül 2020 Pazartesi günü başlayıp 10 Eylül 2020 Perşembe günü saat 17:30 'da son bulacaktır.

• Aynı anda iki örgün lisans programında eğitime devam edilememektedir. Buna istinaden Örgün Lisans eğitimini Üniversitemizde sürdürecek olan öğrenciler diğer yükseköğretim kurumundaki Örgün Lisans kaydını sildirmeden kesin kaydını gerçekleştiremezler.(bu durumda olan öğrenciler kayıtlı bulundukları yükseköğretim kurumundan kayıtlarını sildirmesi gerekir.)

• Birinci öğretim öğrencileri herhangi bir ücret yatırmayacaktır. Ancak ikinci üniversitesini/ bölümünü Üniversitemizde sürdürecek olan normal öğretim öğrencileri katkı payını yatıracaklardır.

• Öğrencilerimiz, katkı payı/öğrenim ücretlerini Ziraat Bankası veya Halkbankası internet hesabına ya da bankamatiklerine bizzat giderek T.C. kimlik numaralarını, adını ve soyadını vererek 558,00,-TL olan harç miktarını yatıracaklar.