Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2020-2021 Akademik Yılı Kayıt Kılavuzu ve Linki Eklenmiştir.

Online Kayıt İçin Tıklayınız.

Kayıtlarla ilgili sorularınız için Fakültemiz ileşitim bilgilerine tıklayabilirsiniz.

• Kayıtlar 14 Eylül 2020 Pazartesi günü başlayıp 15 Eylül 2020 Salı günü saat 23:59 'da son bulacaktır.

• Aynı anda iki örgün lisans programında eğitime devam edilememektedir. Buna istinaden Örgün Lisans eğitimini Üniversitemizde sürdürecek olan öğrenciler diğer yükseköğretim kurumundaki Örgün Lisans kaydını sildirmeden kesin kaydını gerçekleştiremezler. ( Bu durumda olan öğrenciler kayıtlı bulundukları yükseköğretim kurumundan kayıtlarını sildirmesi gerekir. )

• Birinci öğretim öğrencileri herhangi bir ücret yatırmayacaktır. Ancak ikinci üniversitesini / bölümünü Üniversitemizde sürdürecek olan normal öğretim öğrencileri katkı payını yatıracaklardır.

• Öğrencilerimiz, katkı payı/öğrenim ücretlerini Ziraat Bankası veya Halkbankası internet hesabına ya da bankamatiklerine bizzat giderek T.C. kimlik numaralarını, adını ve soyadını vererek 558.00 TL olan harç miktarını yatıracaklar.