28 EYLÜL 2020 TARİHİNDE YEDEK KONTENJANLARIN OKUMA YÖNTEMİYLE KAYIT DUYURUSU

SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

ÖZEL YETENEK SINAVI

YEDEK KONTENJANLARIN OKUMA YÖNTEMİYLE KAYIT DUYURUSU

21 Eylül 2020 tarihinde ilan edilecek son yedekten (3. yedek listenin sonunda) sonraki adaydan başlamak üzere 28 Eylül 2020 Pazartesi günü saat 14:00’da Spor Bilimleri Fakültesi Binası önünde okuma yöntemiyle kayıt yapılacaktır. İsmi okunan aday, bir sonraki adayın ismi okunmadan kayıt yerinde olmalıdır. Boş kontenjan sayısı dikkate alınarak kontenjanlar dolana kadar sırasıyla kayıtlar yapılır. Sırası geldiği halde hazır bulunmayan adayın yerine bir alt sıradaki yedek adayın kaydı yapılır. Sırası geçen aday kayıt hakkından feragat etmiş sayılır ve hiçbir şekilde kayıt hakkı talep edemez.

Sınav Üst Kurulu