2021-2022 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Uzaktan ve Yüz Yüze Okutulacak Ders Durum Bilgileri

Son Güncelleme Tarihi: 24.02.2022

Fakültemiz bünyesinde 2021-2022 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı uzaktan ve yüz yüze okutulacak derslerin bilgilerine ulaşmak için programınıza ait aşağıda belirtilen bağlantı linklerini tıklayınız.

ÖNEMLİ NOT:

Öğrencilerimizin UBYS Öğrenci bilgi ekranında derslerinin yanında "Uzaktan Eğitim" yazması o dersin uzaktan eğitimle verileceği anlamına gelmemektedir. Öğrencilerimizin öğrenim gördüğü lisans programındaki derslerin ne şekilde işleneceğini aşağıdaki "Ders Planlama Tabloları"ndan mutlaka kontrol etmesi gerekmektedir.

HATIRLATMA:
Fakültemiz dışından alınan "Bölüm Dışı Seçmeli Derslerin" işlenişleri için ilgili akademik birimin web sayfasını kontrol ediniz.