image/svg+xml
image/svg+xml

Üniversitemize bir madalya daha

Üniversitemiz öğrencisi, milli sporcu Ekrem ÖZTÜRK, U23 Dünya Güreş Şampiyonasında grekoromen stil 55 kiloda bronz madalya aldı.

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri aldıkları madalyalarla gururlandırmaya devam ediyor. Sadece son bir ayda, uluslararası müsabakalarda bir altın, bir gümüş ve 2 bronz madalya alan Üniversitemizin milli sporcularından yeni başarı haberleri geliyor.

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenen U23 Dünya Güreş Şampiyonasında mindere çıkan Üniversitemiz öğrencisi, milli sporcu Ekrem ÖZTÜRK, Dünya üçüncüsü olmayı başardı. Grekoromen stil 55 kiloda mücadele eden ÖZTÜRK, son maçında İsrailli rakibi Maksym Vysotkyi 9-0 mağlup ederek bronz madalyayı kazandı.

Rektör Uzun tebrik etti
Aldığı başarılardan dolayı tüm öğrencilerle birlikte milli sporcu Ekrem ÖZTÜRK’ü de tebrik eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN, “Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi’nin şampiyon sporcularından biri olan milli güreşçi Ekrem ÖZTÜRK, başarılarına bir yenisini daha ekledi. 23 yaş altı Dünya Güreş Şampiyonasında grekoromen stil 55 kiloda bronz madalya alarak bizleri gururlandırdı. Azmederek ve çok çalışarak başarıya ulaşan değerli öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Öğrencilerimize destek olarak daima motive eden Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent CENGİZ başta olmak üzere tüm öğretim elemanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

“Ülke sporuna değer katmaya devam edeceğiz”
Üniversitemiz Rektör Uzun, Spor Bilimleri Fakültesi ile geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam edeceklerini de belirterek, “Bartın Üniversitesi olarak bölgemizin ve ülkemizin gelişimine katkı sunmak için bilimsel anlamda gösterdiğimiz gayretin yanında, spor alanında da söz sahibi olma hedefimiz var. Adım adım ilerlediğimiz bu yolda tüm bileşenlerimiz ile birlikte büyük gayret gösteriyor ve bu gayretlerimizin meyvelerini verdiği görmekten mutluluk duyuyoruz. Spor Bilimleri Fakültemiz ile bireysel ya da takım halinde hem yurt içinde hem de yurt dışında başarılar almaya devam ediyoruz. Avrupa ve Dünya derecelerine yenilerini ekleyerek, daha büyük başarıların önünü açıyoruz. Bu düşüncelerle yakın ilgileri ve iyi dilekleri dolayısıyla Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Sayın Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’na ve YÖK Başkanımız Prof. Dr. Sayın M. A. Yekta SARAÇ’ın şahsında tüm YÖK Üyelerimize verdikleri destekten dolayı müteşekkirim. Ayrıca şehrimizdeki birlikteliğin oluşmasındaki gayretleri ve Bartınımızın kalkınmasına yönelik teşviklerinden dolayı Valimiz Sayın Sinan Güner’e, Milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç’a, gösterdikleri iş birliğiyle desteklerini esirgemeyen tüm il yöneticilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza  ve siyasi parti temsilcilerine teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.
  • Fakültemiz Milli Sporcuları Gözünü 2024 Paris Olimpiyatlarına Dikti

  • Spor Bilimleri Ailesi İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

  • Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Serdar CEYHUN’un Projesi Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Tarafından Desteklenmeye Değer Bulundu.

  • Fakültemizden 75. Yıl Huzurevine Ziyaret

  • Fakültemizde Yapay Zeka Eğitimi Düzenlendi

  • Fakültemizde 2023 Yılı Genel Değerlendirme Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

  • Fakültemizde Afet Farkındalık Eğitimi, Afetlerde Doğru Davranış Şekilleri ve Gönüllülük Eğitimi Verildi

  • BARÜ Spor Bilimleri Fakültesi Karabük Üniversitesi Sosyalfest2024'te

  • Fakültemize Emeği Geçen Personelimiz Uğurlandı.

  • Başarılı Personellerimize Belgeleri Takdim Edildi