Fakültemiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı (Sportif Özgeçmiş) Belge Değerlendirme Sonuçları Yayımlandı

Fakültemiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı (Sportif Özgeçmiş) Belge Değerlendirme Sonuçlarına aşağıdaki linkileri tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı (Sportif Özgeçmiş) Belge Değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için burayı tıklayınız.

Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Engelli Adaylar Özel Yetenek Sınavı (Sportif Özgeçmiş) Belge Değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için burayı tıklayınız.

Sonuçlara İtiraz:

Önemli Not: Belge değerlendirme sürecinde hatalı değerlendirme olduğu düşünülüyorsa, itiraz başvurusu yapılabilecektir.  Kılavuzda belirtilen kritere göre yüklenmemiş veya eksik/yanlış yüklenmiş belgelerin yeniden eklenmesine veya güncellenmesine yönelik olarak yapılacak başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır.

Yayımlanan özel yetenek sınavı özgeçmiş belge değerlendirme sonuçlarına itiraz talebinde bulanacak adayların aşağıda “Özel Yetenek Sınav Takvimi”nde belirtilen sürelerde başvurularını yapmaları, başvuru için FRM-0864 Özel Yetenek Sınav Sonucuna İtiraz Formunu doldurup imzalı olarak, itiraz için belirlenen ücreti yatırdıklarını gösterir banka dekontları ile birlikte sporbilimleri@bartin.edu.tr eposta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Özel Yetenek Sınav Sonucuna İtiraz Formuna ulaşmak için tıklayınız.

İtiraz Ücreti ve Banka Hesap Numarası:
İtiraz ücreti 200,00 TL (İki Yüz Türk Lirası) olup Bartın Üniversitesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı T.C. Ziraat Bankası Bartın Şubesi, (IBAN: TR24 0001 0000 5251 6096 6950 01) numaralı hesabına yatırılacaktır. Açıklama olarak "Özel Yetenek Sınavı İtiraz Ücreti" ifadesinin eklenmesinde yarar vardır.

ÖNEMLİ HATIRLATMA

Aşağıda belirtilen hususları yerine getirmeyen adayların başvuruları kabul edilemeyip değerlendirmeye alınmayacaktır.

1. Başvuru ücretini yatırmayan,
  2. Başvuru formunu imzasız gönderen
  3. İtiraz için belirtilen süreler dışından başvuru yapan

ÖZEL YETENEK SINAV TAKVİMİ

AÇIKLAMALAR

TARİHLER

Özgeçmiş Puanlarının İlanı

29 Ağustos 2022

Özgeçmiş Puanlarına İtiraz

31 Ağustos - 1 Eylül 2022 - 17.30’a kadar

Başvurusu Onaylanan Engelli Adayların Mülakatı

Tarih: 2 Eylül 2022
Saat: 14:00
Yer: Kutlubey Yerleşkesi Spor Bilimleri Fakültesi Bartın

Sonuçların İlanı

6 Eylül 2022

Ücret İadesi:

İtirazı kabul edilen adayların yatırmış oldukları ücretler iade edilecektir. İtirazı kabul edilmeyen adaylara herhangi bir ücret iadesi yapılmayacaktır. Ücret iadesi talebinde bulanacak adaylar başvurularının kabul edilmesini takip eden sürelerde FRM-0865 Özel Yetenek Sınavı İtiraz Ücreti İade Talep Formunu doldurup ekleri ile birlikte imzalı olarak sporbilimleri@bartin.edu.tr eposta adresine göndermeleri gerekmektedir.

FRM-0865 Özel Yetenek Sınavı İtiraz Ücreti İade Talep Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Bilgi için:

0378 501 10 00 – 2406

Daha önce yayımlanan Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Özel Yetenek Sınav Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.