BARTIN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ SN. ALİ ÖZDEMİR İLE 05.05.2021 GÜNÜ SAAT 21:00'DA ÇEVRİMİÇİ SÖYLEŞİ DÜZENLENECEKTİR.

Fakültemiz Spor Yöneticiliği bölümü, "Spor Yönetimi Uygulaması" dersi kapsamında  periyodik olarak düzenledikleri çevrimiçi söyleşilere bu hafta Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn. Ali ÖZDEMİR ile devam ediyor. Söyleşinin bu haftaki konusu "Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinin Yapısı ve İşleyişi" olacaktır. Faaliyet kapsamında tüm öğrencilerimiz söyleşiye davetidir.

Ali ÖZDEMİR Kimdir?

1976 yılında Bartın’ ın Ulus ilçesine bağlı Abdipaşa beldesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Abdipaşa beldesinde, lise eğitimini ise Zonguldak Meslek Lisesinde tamamladı. Üniversite eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünü bitiren Ali ÖZDEMİR Sivas Divriği Lisesinde göreve başladı. Ardından memleketine tayin olarak Abdipaşa İlkokulunda görev yaptı. 2011 yılı Ekim ayından itibaren Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görev yapmakta.
Ali ÖZDEMİR evli ve 4 çocuk babasıdır.

SÖYLEŞİ LİNKİ :

Spor Bilimleri Fakültesi is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: SPOR YÖNETİMİ UYGULAMASI
Time: May 5, 2021 09:00 PM Istanbul