2023-YKS Millî Sporcu Yerleştirme Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleşen Öğrenciler İçin Duyuru!

2023-YKS Millî Sporcu Yerleştirme Sonuçları Göre Üniversitemize Yerleşen Öğrenciler 15-21 Eylül 2023 tarihleri arasında şahsen başvuru yaparak kayıt işlemlerini yapacaklardır.

Detaylı bilgi için aşağda iletişim bilgileri verilen birimlerimizle iletişime geçiniz.

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER
Kayıt esnasında sorun yaşanmaması için kayda gelmeden önce istenen kayıt evraklarını tamamlayınız.

Adayların kesin kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir.

• 2023 YKS YÖK Yerleştirme Belgesi
  • Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
  • Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi (E-devlet'ten alınmış karekodlu ve doğrulama kodlu mezuniyet belgesi kabul edilecektir)
  • 29 yaşını doldurmuş erkek adaylar için askerlik şubelerinden alınacak askerlik durum belgesi (E-devlet'ten alınmış karekodlu ve doğrulama kodlu askerlik durum belgesi kabul edilecektir),
  • 1 Adet vesikalık 4,5x6 boyutunda fotoğraf.
  • Spor Bilimleri Fakültesi Sağlık Durum Beyan Formu (Forma ulaşmak için tıklayınız.)
  • Milli Sporcu Belgesi

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ...