Üniversite Judo Takımımız Türkiye Üniversiteler Arası Judo Şampiyonası'ndan 3 Madalya ve Bir Kupayla Döndü

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Zonguldak’ta düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası Judo Şampiyonası’nda Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri derecelerle döndü. 25 üniversiteden judocuların katıldığı şampiyonada Bartın BESYO Spor Yöneticiliği bölümü öğrencilerinden milli sporcu Yunus Emre BOSTAN, +100 kg sikletinde ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Rekreasyon bölümü öğrencimiz milli sporcu Fikri Eren BALCI ise müsabaka esnasında meydana gelen sakatlığından dolayı üçüncülük müsabakasına katılamayarak turnuvayı beşinci olarak tamamladı.

Sporcularımız turnuvanın son gününde Kata dalında da Türkiye üçüncüsü olarak turnuvayı bronz madalya ve kupayla kapattılar. Böylece turnuvaya Dr. Öğr. Üyesi Ender EYUBOĞLU eşliğinde katılan iki sporcudan oluşan judo takımımız 3 madalya ve bir kupa kazanarak önemli bir başarıya imza attı.