image/svg+xml
image/svg+xml

Bayanlar Serbest Stilde Şampiyonlar Belli Oldu

Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘Üniversiteler Türkiye Güreş Şampiyonası’nda bayanlar serbest stilde şampiyonlar belli oldu.

Üniversiteler Türkiye Güreş Şampiyonası, 42 farklı üniversiteden sporcuların katılımıyla Üniversitemiz ev sahipliğinde devam ediyor. Spor Bilimleri Fakültesi Tesislerinde düzenlenen şampiyonanın üçüncü gününde de nefes kesen müsabakalar gerçekleştirildi. Bayanlar serbest stilde 50, 53, 55, 57, 59, 62, 65, 68, 72 ve 76 kilolarda yapıldı.

Karşılaşmaların sonucu şu şekilde:

50 kiloda; Aynur Erge (Adıyaman Üniversitesi) birinci, Zeliha Kara (Trakya Üniversitesi) ikinci ve Havva Sağlam (Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi) ise üçüncü oldu.

53 kiloda; Zeynep Yetgil (Bartın Üniversitesi), Funda Tükenmez (Trakya Üniversitesi) ikinci ve Ece Bakay (Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi) üçüncü oldu.

55 kiloda; Nur Çınar (Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi) birinci, Emine Çataloğlu (Trakya Üniversitesi) ikinci ve Şerifenur Tarakçı (Akdeniz Üniversitesi) üçüncü oldu.

57 kiloda; Mehlika Öztürk (Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi) birinci, Kübra Fedakar (Samsun 19 Mayıs Üniversitesi) ikinci ve Kader Yıldız (Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi) ise üçüncü oldu.

59 kiloda; Elif Yanık (Trakya Üniversitesi) birinci, Aylike Çintaş (Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi) ikinci ve Huriye Çekgin (Bartın Üniversitesi) üçüncü oldu.

62 kiloda; Nuray Karadağ (Bartın Üniversitesi) birinci, Nurife Duman (Trakya Üniversitesi) ikinci ve Aybüke Yıldırım (Ankara Üniversitesi) üçüncü oldu.

65 kiloda; Aslı Tuğcu (Bartın Üniversitesi) birinci, Gamzenur Adakan (Trakya Üniversitesi) ikinci ve Gülçin Özkan (Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi) üçüncü oldu.

68 kiloda; Buse Tosun (Bartın Üniversitesi) birinci, Kezban Akçin (Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi) ikinci ve Havva Duran (Akdeniz Üniversitesi) üçüncü oldu.

72 kiloda; Beste Altuğ (Bartın Üniversitesi) birinci, Şerifenur Yücel (Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi) ikinci ve Merve Özer (Samsun 19 Mayıs Üniversitesi) üçüncü oldu.

76 kiloda; Ayşegül Özbeğe (Kırıkkale Üniversitesi) birinci, Esra Durmuş (Samsun 19 Mayıs Üniversitesi) ikinci ve Yasemin Aytar (Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi) üçüncü oldu.

Samir Rızayev (Ondokuz Mayıs Üniversitesi) birinci, Muhammet Aygün (Bayburt Üniversitesi) ikinci, Eyüp Kurt (Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi) ve Onur Karakurak (Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi) ise üçüncü oldu.

Yapılan müsabakalar sonucunda Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi takım halinde birinci olurken; Bartın Üniversitesi ikinci, Trakya Üniversitesi ise üçüncü oldu.
  • Fakültemiz Milli Sporcuları Gözünü 2024 Paris Olimpiyatlarına Dikti

  • Spor Bilimleri Ailesi İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

  • Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Serdar CEYHUN’un Projesi Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Tarafından Desteklenmeye Değer Bulundu.

  • Fakültemizden 75. Yıl Huzurevine Ziyaret

  • Fakültemizde Yapay Zeka Eğitimi Düzenlendi

  • Fakültemizde 2023 Yılı Genel Değerlendirme Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

  • Fakültemizde Afet Farkındalık Eğitimi, Afetlerde Doğru Davranış Şekilleri ve Gönüllülük Eğitimi Verildi

  • BARÜ Spor Bilimleri Fakültesi Karabük Üniversitesi Sosyalfest2024'te

  • Fakültemize Emeği Geçen Personelimiz Uğurlandı.

  • Başarılı Personellerimize Belgeleri Takdim Edildi